Geld inzamelen ter nagedachtenis van een dierbare

Geld inzamelen ter nagedachtenis van dierbaren is een bijzondere en persoonlijke manier hen te herinneren en ons werk te steunen. Met goede voorlichting en wetenschappelijk onderzoek kunnen we maag-, lever-, en darmpatiënten een betere toekomst geven! 

  • Je kan een collectebus tijdens de dienst neerzetten of een bijdrage vragen na een uitvaart
  • Vraag in de rouwadvertentie in plaats van bloemen een gift te schenken voor het goede doel
  • Of organiseer een herdenking om dierbare herinneringen op te halen. Laat samen bijvoorbeeld een mooie wensballon op en vraag het gezelschap om een bijdrage voor het goede doel

Klik op de blauwe button "Start een actie"  voor het aanmaken van jouw actiepagina & gelden te werven ter nagedachtenis van een dierbare.

Wil je een collectebus van de Maag Lever Darm Stichting gebruiken? Mail ons dan via info@mlds.nl o.v.v. collectebus. Je krijgt de bus in bruikleen.

Wieteke van de Maag Lever Darm Stichting

acties@mlds.nl

0337523500

10
25/04/2024
14:16

Karen

View all
  View all
07/08/2015 | 16:52

Een gift voor het goede doel bij de uitvaart

Je kan besluiten om iets speciaals te doen voor de uitvaart van een dierbare. Het komt regelmatig voor dat bij een uitvaart families vragen om een gift voor de projecten en onderzoeken van de Maag Lever Darm Stichting in plaats van bloemen. Een hartverwarmend gebaar waarmee men ook veel anderen tot steun kan zijn. - Geef je wens door aan de uitvaartondernemer- Zet de uitvaartcollecte op de rouwkaart en of rouwadvertentie- Zorg dat de collectebussen in de aula staan bij het condoleanceregister- Maak een pagina aan op ter nagedachtenis. Mensen die niet kunnen komen kunnen hier hun donatie doen en een bericht achterlaten. Later kan je hier ook de opbrengst van de collecte delen, waar positieve reacties op komen. Voorbeeldteksten voor op rouwkaarten of rouwadvertenties "Sarah hield van bloemen, maar nog liever zou ze hebben dat u een gift doet aan de Maag Lever Darm Stichting. Dit kan via kominactie.mlds.nl/actie/sarah [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link] of u kunt uw bijdrage doen in de collectebussen die aanwezig zijn in de aula. Om Sarah toch met bloemen te omringen, zouden we het mooi vinden als u een losse, onverpakte bloem voor haar mee wilt nemen." "In plaats van bloemen zou Diedrik een gift aan de Maag Lever Darm Stichting op prijs stellen. Hiervoor zijn collectebussen aanwezig of doneer online op kominactie.mlds.nl/actie/diedrik [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link]""In plaats van bloemen stelt de familie een bijdrage aan de Maag Lever Darm Stichting op prijs voor voor onderzoek. Dit kan via IBAN nr. NL 70 INGB 00 00 00 27 37 of doneer online op kominactie.mlds.nl/actie/diedrik [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link]"

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.