Ter nagedachtenis aan

Geld inzamelen ter nagedachtenis van een dierbare is een bijzondere en persoonlijke manier om hen te herinneren en ons werk te steunen.

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
07/08/2015 | 16:52

Een gift voor het goede doel bij de uitvaart

Je kan besluiten om iets speciaals te doen voor de uitvaart van een dierbare. Het komt regelmatig voor dat bij een uitvaart families vragen om een gift voor de projecten en onderzoeken van de Maag Lever Darm Stichting in plaats van bloemen. Een hartverwarmend gebaar waarmee men ook veel anderen tot steun kan zijn. - Geef je wens door aan de uitvaartondernemer- Zet de uitvaartcollecte op de rouwkaart en of rouwadvertentie- Zorg dat de collectebussen in de aula staan bij het condoleanceregister- Maak een pagina aan op ter nagedachtenis. Mensen die niet kunnen komen kunnen hier hun donatie doen en een bericht achterlaten. Later kan je hier ook de opbrengst van de collecte delen, waar positieve reacties op komen. Voorbeeldteksten voor op rouwkaarten of rouwadvertenties "Sarah hield van bloemen, maar nog liever zou ze hebben dat u een gift doet aan de Maag Lever Darm Stichting. Dit kan via kominactie.mlds.nl/actie/sarah [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link] of u kunt uw bijdrage doen in de collectebussen die aanwezig zijn in de aula. Om Sarah toch met bloemen te omringen, zouden we het mooi vinden als u een losse, onverpakte bloem voor haar mee wilt nemen." "In plaats van bloemen zou Diedrik een gift aan de Maag Lever Darm Stichting op prijs stellen. Hiervoor zijn collectebussen aanwezig of doneer online op kominactie.mlds.nl/actie/diedrik [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link]""In plaats van bloemen stelt de familie een bijdrage aan de Maag Lever Darm Stichting op prijs voor voor onderzoek. Dit kan via IBAN nr. NL 70 INGB 00 00 00 27 37 of doneer online op kominactie.mlds.nl/actie/diedrik [vervang deze link door jouw eigen actiepagina link]"
10
13/07/2024
13:16
Bekijk alle

Een gezonde spijsvertering voor iedereen: dat is ons doel. Daar zetten we ons samen met artsen, onderzoekers, collectanten en donateurs vol overgave voor in. We financieren mogelijkheden om ziekten vroegtijdig op te sporen. En we maken ons er sterk voor dat iemand die ziek is snel de juiste behandeling krijgt. Maar veel liever voorkomen we dat iemand een spijsverteringsziekte krijgt. Daarom zeggen we tegen iedereen: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.